Aangepaste dienstverlening vanwege Corona virus

16 maart 2020

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus is het stadskantoor t/m 28 april alléén open op afspraak voor dringende vragen. U kunt hiervoor, of voor uw andere vragen, contact opnemen via het centrale telefoonnummer 140228.

Omdat er minder medewerkers aanwezig zijn, kan het langer duren voordat we uw vraag kunnen beantwoorden. Wij vragen uw geduld en begrip hiervoor!

Overige aanpassingen vanwege de verscherpte maatregelen zijn:

  • afspraken bij inwoners thuis stellen we uit, tenzij deze echt noodzakelijk zijn
  • bewonersavonden en bijeenkomsten die niet noodzakelijk zijn, stellen we uit
  • ook alle spreekuren op het gemeentehuis vervallen
  • De commissievergadering op 6 april gaat door zonder publiek. Insprekers kunnen zich melden bij de griffie en kunnen e.e.a. digitaal aanleveren; dit wordt dan voorgelezen door de griffier.

Lees hier meer over onze dienstverlening en de maatregelen rondom corona 

Gezamenlijke verantwoordelijkheid
Burgemeester Eduard van Zuijlen doet een beroep op alle inwoners en ondernemers om hun verantwoordelijkheid te nemen. Burgemeester Van Zuijlen: "Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij vragen iedereen een steentje bij te dragen door de voorzorgsmaatregelen op te volgen. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat kwetsbare mensen zoveel mogelijk beschermd worden en de zorg doorgang kan vinden. Zorg ook voor elkaar en help kwetsbare mensen waar mogelijk.”