Terug naar het overzicht

Sportcafé Enkhuizen

De afgelopen drie jaar is er in Enkhuizen gewerkt aan de uitvoering van het lokale Sport- en Beweegakkoord. Er zijn mooie projecten neergezet, initiatieven gerealiseerd en nieuwe samenwerkingen ontstaan tussen verenigingen. Het kernteam van het Sport- en Beweegakkoord Enkhuizen blikt hier graag samen met u op terug op dinsdag 16 mei. Gregory Sedoc zal als gastheer aanwezig zijn. Bent u er ook bij? De avond is bedoeld voor iedereen die actief is binnen het sport- en verenigingsleven, welzijnsorganisaties, (basis)scholen of kinderopvang.

Sportakkoord 2.0

Het Sportakkoord 2.0 staat in de startblokken. Welke kansen en mogelijkheden liggen er de komende jaren voor uw vereniging? Tijdens de avond wordt meer verteld over de Sportraad. En bij de informatiemarkt vindt u inspiratie om ook aan de slag te gaan met een subsidieaanvraag.

Programma

U bent op dinsdag 16 mei van harte welkom op het RSG Enkhuizen, Boendersveld 3. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Jeffrey Stuut is aanwezig als special gast en verzorgt de opening. Hij vertelt samen met zijn ouders over de bijzondere rol van sport in hun leven. Een inspirerend verhaal. Daarna wordt verteld over het Sportakkoord 2.0 en de Sportraad. Vervolgens is er een informatiemarkt. De bijeenkomst is gratis. Graag aanmelden per mail: sportakkoordenkhuizen@outlook.com