Bestendiging predicaat Hofleverancier voor jachtwerf Stofberg

17 december 2019

Op 11 december hebben de broers Stofberg de overeenkomst tot bestendiging van het predicaat Hofleverancier getekend. Dit gebeurde op feestelijke wijze in het stadhuis van Enkhuizen in bijzijn van burgemeester Eduard van Zuijlen.

Prachtig bedrijf in Enkhuizen
B.V. Stofberg en zn. is een scheeps- en jachtwerf van het eerste uur. Het bedrijf bestaat sinds 1793 en heeft historische scheepsbouw- en restauratieprojecten op haar naam staan. Stofberg maakt interieur, restaureert schepen en biedt winterstalling aan jachten en schepen als de Bataaf. De directie is binnen de familie al de achtste generatie.

“ B.V. Stofberg & Zn. is een parel binnen de belangrijke nautische sector in Enkhuizen. Het predicaat ‘Hofleverancier’ bevestigt hoe het bedrijf al generaties lang staat voor topkwaliteit.” aldus burgemeester Eduard van Zuijlen.

OOM Award 2019
In 2019 ontving B.V. Stofberg en Zn. de OOM-award. Een award die wordt uitgereikt aan bedrijven die zich inzetten voor opleiding en kennisoverdracht. Stofberg vindt het belangrijk kennis en expertise te delen met jongeren om de sector levendig te houden in de toekomst.