Burgemeester vult Zwerfboekenstation

29 maart 2019

Onlangs heeft burgemeester Eduard van Zuijlen een doos boeken afgeleverd bij IJsselzand, het Huis van de Buurt. Speciaal voor het nieuwe Zwerfboekenstation in de hal van IJsselzand, waar iedereen gratis een boek mag meenemen of brengen. De tieners van het Tienerhonk IJsselzand hielpen de burgemeester maar al te graag met het uitladen van zijn auto.

'Voor ieder wat wils-zwerfboeken'
De grote boekenkast is gemaakt door vrijwilliger Harry Koomen en staat al sinds februari van dit jaar in IJsselzand aan de Anjerstraat. Lonneke den Hartog, vrijwilliger van IJsselzand en initiatiefnemer van het Zwerfboekenstation: “De kast staat vol met boeken. Er is voor iedereen wat wils. Van thrillers tot romans tot studie- en creatieve boeken. Als je het boek uit heb, kun je hem terugbrengen naar het Zwerfboekenstation. Doorgeven aan iemand anders mag natuurlijk ook.”

Wie vult de zwerfboekenkast verder aan?
Heb je thuis boeken waar je niets meer mee doet? Breng ze dan naar het Zwerfboekenstation. Ze moeten wel heel en schoon zijn. Voor vragen kun je mailen met Lonneke den Hartog naar
lonathome@hotmail.com.