Comfortabel blijven wonen in uw eigen woning

7 juni 2019

We worden steeds ouder en blijven langer jong. Waarschijnlijk wilt ook u zo lang mogelijk voor uzelf blijven zorgen. De overheid kan steeds minder geld uitgeven aan zorgvoorzieningen en aanpassingen in woningen worden minder snel vergoed. Comfortabel wonen tot op hoge leeftijd is daarmee een belangrijke eigen verantwoordelijkheid geworden.

Comfortabel thuis
Comfortabel wonen is van alle leeftijden. Als u nu comfortabel woont en van plan bent dat nog jaren vol te houden, kan het slim zijn om eens met ‘toekomstige’ ogen naar uw woning te kijken. Is uw huis als u tachtig bent geweest nog steeds een comfortabel thuis? Heeft u er dan nog  hetzelfde wooncomfort? Niemand kan u een garantie geven dat u er tot uw honderdste woont, maar u kunt uw huis wel zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. 

Uw wooncomfort verbeteren kan op veel verschillende manieren. Met diverse praktische maatregelen blijft comfortabel wonen voor iedereen langer mogelijk. Kijk voor tips, informatie en woningtests op lekkerblijvenwonen.nl.