Enkhuizen bedankt haar vrijwilligers

30 juni 2020

De gemeente Enkhuizen en Vrijwilligerspunt organiseren dit jaar een alternatieve manier om vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Als gevolg van de coronamaatregelen wordt er geen jaarlijks vrijwilligersfeest georganiseerd.

Vrijwilligers krijgen een smakelijke attentie
Het maatschappelijke- en verenigingsleven draait grotendeels op vrijwilligers. Jaarlijks worden er vrijwilligers voorgedragen voor een speldje en organiseren de gemeente Enkhuizen en Vrijwilligerspunt een vrijwilligersfeest. Dit jaar is er een alternatief bedacht en kunnen vrijwilligers een smaakvolle attentie krijgen. Zo laten de organisatoren de tomeloze inzet van vrijwilligers niet ongemerkt voorbijgaan.

Aanmelden vrijwilligersspeld
Organisaties en verenigingen kunnen nog tot 1 augustus vrijwilligers aanmelden voor een vrijwilligersspeldje. De speldjes worden op 3 oktober in de Westerkerk uitgereikt tegelijk met een gebakje. Het aanmelden van een vrijwilliger voor een speldje kan via www.enkhuizen.nl/vrijwilligers.

Opgeven vrijwilligers voor vrijwilligersattentie
Vrijwilligers kunnen zich tot 1 september aanmelden voor de smakelijke attentie door te bellen naar het Vrijwilligerspunt op 0229-216 499 of door een e-mail te sturen naar info@vrijwilligerspunt.com. Vermeld in de mail uw voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, of u suikervrij  eet en de naam van de organisatie waar u vrijwilliger bent.