Enkhuizen werkt verder aan haar dienstverlening

5 juli 2019

Als u naar het gemeentehuis komt, willen wij u graag snel en goed helpen. Onze werkwijze aan de balie wordt beïnvloed door landelijke wet- en regelgeving en digitale ontwikkelingen. Om onze dienstverlening aan de balie hierop aan te laten sluiten en verder te verbeteren, gaan wij de werkwijze voor het aanvragen van burgerzakenproducten in 2020 wijzigen.

Werken op afspraak
Als organisatie moeten wij invulling geven aan de landelijke en digitale ontwikkelingen. Tegelijkertijd willen wij de bezetting aan de balie beter laten aansluiten op de vraag van de inwoner. Om dit mogelijk te maken willen we in 2020 voor onze burgerzakenproducten, zoals het aanvragen van een paspoort, identiteitsbewijs en rijbewijs op afspraak gaan werken. Zo wordt u direct geholpen door de juiste medewerker. Ook kunt u straks steeds meer producten digitaal aanvragen.

Op welke wijze wij het werken op afspraak vorm willen geven, onderzoeken we de komende maanden samen met onze inwoners. Wij houden u hiervan op de hoogte. U bent van harte welkom om hierover mee te denken. Stuur hiervoor een e-mail naar onderzoek@enkhuizen.nl.

Altijd welkom
Het werken op afspraak geldt alleen voor de burgerzakenproducten en is niet van invloed op de openingstijden van ons gemeentehuis. De receptie van het gemeentehuis blijft vanzelfsprekend geopend voor bezoekers en u bent en blijft van harte welkom bij ons.