Ervaar energiezuinig en aardgasvrij wonen in de praktijk

23 april 2019

Bezoek de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag op zaterdag 25 mei
Wil je ontdekken hoe een duurzame woning er van binnen uitziet? Kom zaterdag 25 mei van 11:00 – 15:00 naar de eerste editie van de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag. Huiseigenaren van duurzame woningen delen hun ervaringen en stellen hun woning open voor bewoners uit de regio.

Er zijn verschillende typewoningen te bezoeken. Van tussenwoning tot Tiny house en van monument tot woonboot. De duurzame maatregelen variëren van goede na-isolatie tot zonneboilers en warmtepompen. Sommige woningen zijn inmiddels van het aardgas af. Het evenement is een initiatief van de Westfriese gemeenten, het Duurzaam Bouwloket en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord.

Meer informatie / aanmelden
Vanaf 1 mei staan de deelnemende woningen op www.duurzaambouwloket.nl/wfdh . Om de woning(en) te kunnen bezoeken moet je je aanmelden. Schrijf je in voor 23 mei.

Advies van Duurzaam Bouwloket
Heb je vragen over het energiezuinig en aardgasvrij maken van jouw woning of wil je meer informatie over duurzaamheidsmaatregelen? Tijdens de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag zijn onafhankelijke adviseurs van het Duurzaam Bouwloket aanwezig op een trefpunt in de regio.