IkPas: een fris begin van het nieuwe jaar zonder alcohol!

30 december 2019

IkPas: een fris begin van het nieuwe jaar zonder alcohol!

Heeft u al een goed voornemen?
Wil je je fitter voelen, misschien wat afvallen en fris aan 2020 beginnen? Dan is IkPas iets voor jou!

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat hun alcoholgebruik wel wat minder kan. Het (tijdelijk) drinken van minder of geen alcohol is een populair voornemen. Neem daarom de stap en zet je alcoholgebruik op pauze.

Wat levert IkPas op?
Een maand het alcoholgebruik op pauze zetten heeft veel voordelen. Zo voelt meer dan de helft van de deelnemers zich fitter, slaapt 40% beter, 20% valt af en 38% heeft geld bespaard. Ruim 65% van de deelnemers is zich bewuster geworden van de rol die alcohol in hun leven speelt, 43.5% heeft het gevoel een gewoonte te hebben doorbroken en 43.7% kan beter nee zeggen tegen alcohol.

Doe mee en schrijf in voor IkPas
Wil je meedoen en de voordelen ervaren? Schrijf je dan in voor IkPas via www.ikpas.nl/inschrijven. In januari start de uitdaging van 30 alcoholvrije dagen. Meer informatie vind je op ikpas.nl

In control of alcohol en drugs
De IkPas-actie is onderdeel van de uitvoering van In control of alcohol en drugs. Het project van de gemeenten in Noord-Holland Noord om het alcoholgebruik onder jongeren te verminderen en zowel jong als oud aan te sporen bewust om te gaan met alcoholgebruik.