Superstartmarkt en open dag van Fitness voor Senioren

19 september 2019

Op zondag 22 september tussen 10:00 en 13:00 uur vindt in sporthal de Sluis in Hoogkarspel de 2e editie van de gratis Superstartmarkt en de Open Dag van Fitness voor Senioren plaats. Deze evenementen zijn door Team Sportservice West-Friesland georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek (do 19 sep. 2019 – zo 29 sep. 2019). Alle inwoners van Drechterland, Stede Broec en Enkhuizen zijn welkom.

Superstartmarkt
De Superstartmarkt is voor ouders én kinderen in de leeftijd van 0 t/m 6 jaar. Tijdens de markt staan verschillende professionals voor u klaar om informatie te geven over het belang van bewegen, gezond eten en opvoeding. Lokale organisaties presenteren op een speelse wijze hun aanbod. Neem dus vooral uw baby, peuter of kleuter mee, want hij of zij hoeft zich niet te vervelen. Voor de eerste 10 kinderen die binnenkomen ligt een goedgevulde goodiebag klaar.

Open Dag Fitness voor Senioren
Tijdens de Open Dag van Fitness voor Senioren kunt u kennis maken met het wekelijkse fitnessuurtje onder professionele begeleiding. Wilt u blijven sporten, voelt u zich niet meer thuis bij het reguliere sportcentrum, maar heeft u geen medische begeleiding nodig? Dan is Fitness voor Senioren iets voor u! Kom naar de Open Dag, word lid van Fitness voor Senioren en sport de maand oktober gratis!

Aanmelden of meer info
Aanmelden (niet verplicht, wel prettig) voor de Superstartmarkt kan via www.teamsportservice.nl/west-friesland, klik op Evenementen & Activiteiten en vervolgens op SUPERSTART SED-gemeenten. Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig, kom gewoon gezellig langs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice West-Friesland, door te mailen naar westfriesland@teamsportservice.nl of te bellen naar 0229 – 28 77 00.