Virtuele 40MM sponsorwandeltocht

6 april 2021
Door de coronapandemie krijgt de sponsorwandeltocht van 40MM deze keer een andere invulling.

Bestaande vorm 40MM sponsorwandeltocht
Sinds jaar en dag is het een feit: op de zaterdag na Hemelvaartsdag vindt de sponsorwandeltocht van de 40MM plaats. Alle 40MM wandelaars lopen om sponsorgeld bijeen te brengen waarmee alle 40MM projecten kunnen worden ondersteund. Dit betreft vele kleinschalige projecten in de minder ontwikkelde landen. De wandeltocht wordt gekenmerkt door de gezellige sfeer. Het straalt plezier uit van zowel de wandelaars als de talloze vrijwilligers om er een geslaagd evenement van te maken.

Versie 2021: virtuele 40MM sponsorwandeltocht
Helaas kan door corona dit jaar de wandeltocht niet in de bestaande vorm plaatsvinden, maar gelukkig wel in een nieuwe vorm: een virtuele sponsorwandeltocht! Dit betekent dat de wandelaars helaas niet kunnen genieten van het mooie parcours zoals wij normaliter uitzetten, maar dat de wandelaars zelf mogen bepalen wanneer, waar, welke en in hoeveel dagen zij hun gewenste afstand lopen! Uiteraard mag er ook voor gekozen worden om niet de gehele 40 km te lopen.

Dit alles wordt geregistreerd in een speciale app. We hebben de maand mei dan ook uitgeroepen tot ‘40MM mei wandelmaand’. Een totaal nieuwe opzet, maar wel passend voor deze tijd. Juist nu is het zo belangrijk om te sporten en fit te blijven, dus we hopen vele wandelaars jong en oud (uit heel West-Friesland en daarbuiten) te kunnen motiveren om sponsorgeld in te zamelen en de wandelschoenen aan te trekken! 

April inschrijfmaand
Ga naar ww.40mm.nl en schrijf je in! Dit kan vanaf 1 april tot uiterlijk 30 april 2021. Verdere informatie is beschikbaar op onze site en ontvangt u na inschrijving ook per e-mail.