Voorbereidingen gemeentemagazine

10 september 2020

Binnenkort starten we met de voorbereidingen voor een gemeentemagazine. De gemeente Enkhuizen werkt bij de totstandkoming van dit magazine samen met Akse Media uit Den Helder.

Adverteren in de gids
Akse Media verzorgt voor ons ook de acquisitie / advertentieverkoop van dit magazine. Meer informatie over adverteren in het magazine kunt u vinden op www.aksemedia.nl

De adressen waarvan een e-mailadres bekend is, krijgen van de uitgever een e-mail ter controle van de gegevens. Een vermelding in het adressengedeelte is gratis. Voor een advertentie rekent Akse Media de kosten die vooraf met u worden besproken.

Vermelding in juiste gids
Ondernemers worden regelmatig benaderd door bedrijven voor vermelding in een gids namens de gemeente Enkhuizen. Let op: Het gemeentemagazine uitgegeven door Akse Media is de enige officiële gids die in opdracht van de gemeente wordt uitgegeven. Het is aan uzelf te beoordelen of u in andere gidsen vermeld wilt worden.

Nieuwe vermelding
Wilt u een vermelding van uw organisatie of vereniging in het adressengedeelte van ons gemeentemagazine? Dan kunt u dit op de volgende manieren doorgeven:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Enkhuizen)
  • telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Enkhuizen) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder