Werkzaamheden bestrating en riolering Brugstraat, Ooievaarsteeg en Apenspel

10 januari 2020

Brugstraat

In januari wordt in de Brugstraat de bestrating verwijderd en het riool en de huisaansluitingen vervangen. Er worden extra rioolputten geplaatst en er komen nieuwe lantaarnpalen met een nostalgische uitstraling. Na de rioolwerkzaamheden wordt de bestrating hersteld.

Parkeerverbod
Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen aan de Brugstraat alleen lopend te bereiken. In de straat geldt een tijdelijk parkeerverbod. Om grotere schade aan het riool te voorkomen is er in de Brugstraat vanaf nu tot aan het einde van de werkzaamheden een tijdelijk verbod voor vrachtverkeer.

Ooievaarsteeg en Apenspel

Ook in de Ooievaarsteeg en Apenspel starten er in januari werkzaamheden aan de riolering, kabels en leidingen en aan de bestrating.

Parkeerplaats niet bereikbaar
Tijdens de werkzaamheden is in de 1e fase de Ooievaarsteeg en de er achter gelegen parkeerplaats niet bereikbaar. Ook wordt het Apenspel gedeeltelijk afgezet voor de opslag van materiaal en materieel. In de 2e fase zal het Apenspel en de er achter gelegen parkeerplaats niet bereikbaar zijn.

Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. De verwachting is dat de werkzaamheden tot halverwege mei duren afhankelijk van de weersomstandigheden.