Terug naar het overzicht

Dag van de ondernemer

Win Bijman, wethouder economie, bezocht vrijdag 18 november diverse ondernemers in Enkhuizen in verband met de Dag van de Ondernemer. Onder andere de nieuwe winkel Label Noord in de Westerstraat werd bezocht. Eigenaresse Marije Wittebrood opende deze winkel in september. “Het is een spannende stap, maar wel eentje waar ik al heel lang mee bezig ben en in geloof. Nu is het eindelijk zover dat ik in mijn eigen winkel sta met het concept waar ik helemaal achtersta. 

Als je een eigen onderneming start, komt er zoveel meer bij kijken.” Marije heeft daarom, in de aanloop, meerdere trainingen gevolgd bij het Startersloket Westfriesland. Een goede voorbereiding. “Ik kan het iedereen aanraden die plannen heeft om voor zich zelf te beginnen.” Meer weten? Kijk op www.startersloket.nl voor een overzicht van deze (gratis) trainingen.

Wethouder Win Bijman: ‘Het is prachtig om te zien dat er weer nieuwe winkels openen in de Westerstaat. En ik zie dat het ondernemers zijn met een passie voor de producten en artikelen die zij aanbieden. Daarmee is het winkelaanbod in Enkhuizen echt uniek.”

Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB Nederland en bedoeld om ondernemers in het zonnetje te zetten. Wethouder Win Bijman bezoekt regelmatig ondernemers in Enkhuizen. Bent u ondernemer en wilt de wethouder graag uitnodigen? Stuur dan een mail naar ondernemersloket@sed-wf.nl