Terug naar het overzicht

Geldfit: hulp bij problemen met geld

Tot en met 11 maart is de Week van het Geld. Het thema is ‘hoe ben jij je geld de baas’. Deze editie staat in het teken van hoe kinderen en jongeren een ware ‘baas’ kunnen worden over hun eigen financiën. Want het regelen van de financiën kan soms best ingewikkeld zijn. Niet alleen voor jongeren. Heeft u soms ook moeite met uw financiële zaken? Geldfit.nl helpt u op weg. Gemeente Enkhuizen is aangesloten bij Geldfit. Op www.geldfit.nl kunt u aan de hand van een simpele test binnen twee minuten ontdekken hoe financieel ‘fit’ u bent en wat u kunt doen om meer grip te krijgen op geld. De Geldfit-test is al ruim 500.000 keer ingevuld.

Check waar u recht op hebt

Ongeveer twee derde van de mensen die de test heeft gedaan heeft geen grote achterstanden. Met de informatie en tools op geldfit.nl worden deze mensen geholpen meer grip op hun geld te krijgen. Zo ziet u met behulp van de potjes-check op welke regelingen u recht hebt. Door aanspraak te maken op die regelingen kunt u in veel gevallen uw inkomsten verhogen.

Meer weten?

Ongeveer een derde van de mensen die de Geldfit-test invullen, ervaren financiële problemen. Geldfit.nl biedt tools en tips om weer financieel gezond te worden. Kijk op www.geldfit.nl of bel naar 0800-8115 voor een persoonlijk (anoniem) gesprek en betrouwbare tips over uw financiële situatie. Of kijk voor meer informatie op onze website: