Terug naar het overzicht

Inloopbijeenkomst woningbouwproject Vijzeltuin/Margarethahof

Maandag 8 juli is er een inloopbijeenkomst over het woningbouwplan Vijzeltuin. Buren en andere geïnteresseerden zijn welkom in het oude Snouck van Loosen ziekenhuis.

Ontwikkelaar Linden Groep is een stap verder in de ontwikkeling van het woningbouwplan in en rondom het oude ziekenhuis aan de Vijzelstraat in Enkhuizen. Het project heeft een nieuwe naam gekregen: Margarethahof, vernoemd naar Margaretha Maria Snouck van Loosen, de naamgeefster van de monumentale ziekenhuis.

Wonen in stadshart

Het Margarethahof is een woningbouwplan met verschillende soorten woningen midden in de stad. In het plan komen appartementen in het voormalige ziekenhuis en het voormalige zusterhuis. Op het terrein naast en achter de gebouwen komen nieuwe eengezinswoningen rondom een nieuw hofje.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn de plannen te zien op informatieborden. Het project is nog in ontwikkeling. We hebben nog geen plattegronden en prijzen. Inschrijven voor een woning is nog niet mogelijk. Wel kunnen we laten zien hoe de architect en de ontwikkelaar het plan op hoofdlijnen voor ogen hebben.

Datum: maandag 8 juli 2024
Tijd: tussen 17:00 uur en 20:00 uur (u kunt op een voor u handig tijdstip binnenlopen)
Locatie: oude Snouck van Loosen ziekenhuis, Vijzelstraat 24 in Enkhuizen

Hoewel aanmelden niet verplicht is, stellen wij het op prijs als u laat weten of u komt. Dit helpt bij de organisatie van de bijeenkomst. Dat kan via: info@lindengroepenkhuizen.nl 

Informatie

Op de website www.margarethahof.nl kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.