Terug naar het overzicht

Kerstboom ophaalactie

Op woensdagmiddag 4 januari 2023 vindt de jaarlijkse kerstboom ophaalactie voor inwoners uit Enkhuizen plaats.

Meer dan 30 kerstbomen?

Heeft u meer dan 30 kerstbomen verzameld en ons daar gisteren over gebeld? Helaas hebben wij te maken met een technisch probleem, waardoor het kan zijn dat uw adres niet meer op onze lijst staat. Als wij vandaag nog niet bij u langs zijn geweest, dan vragen wij om nogmaals contact met ons op te nemen via tel. 0228-360100.

Op woensdagmiddag 4 januari van 13.15 – 15.15 uur kunnen ingezamelde kerstbomen ook worden ingeleverd op drie locaties in Enkhuizen: Boschplein, Wijkcentrum ‘De Bonte Veer’ of het speeleiland in de Kadijken.  Voor elke, door een inwoner, ingeleverde kerstboom wordt op de inleverplaats direct €0,50 en één loterijbon uitbetaald. Alle ingeleverde kerstbomen worden na de inzameling gecomposteerd en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Loterij en trekking

Voor elke, door een inwoner ingeleverde kerstboom, wordt op de inleverplaats direct 50 eurocent + één loterijbon uitbetaald. Wethouder Win Bijman, zal diezelfde middag, woensdag om 16.15 uur, in het stadhuis de trekking en de prijsuitreiking uitvoeren.

De volgende prijzen zijn beschikbaar:

1e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 50,00

2e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 40,00

3e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 30,00

4e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 20,00

5e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 10,00

6e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van €   5,00

Het lotnummer waarop een prijs valt, maar waarvan de eigenaar niet bij de prijsuitreiking aanwezig is, wordt gepubliceerd op deze website. De gelukkigen kunnen daarna hun prijs afhalen bij de balie van het stadskantoor, Hoogstraat 11. Uiteraard tegen inlevering van de winnende loterijbon. Bedrijven zijn van deelname uitgesloten.

Goed doel?

Wilt u het door u opgehaalde geld doneren aan een goed doel? Meld dit dan aan ons. De gemeente Enkhuizen zal deze bedragen aan de goede doelen verdubbelen.

Gecomposteerd en hergebruikt

De ingeleverde kerstbomen worden na de inzameling gecomposteerd en geschikt gemaakt voor hergebruik. Informatie: Team Uitvoering, tel: 0228-360100