Terug naar het overzicht

Ondernemer? Kom naar de sessie over cybercrime

DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD. ER WORDT EEN NIEUWE DATUM GEPLAND


Wilt u als ondernemer bijblijven over zaken die spelen in onze stad en informeel contact onderhouden met andere ondernemers? Kom dan naar het OFE Ondernemer café!

In samenwerking met gemeente Enkhuizen organiseert Ondernemersfederatie Enkhuizen ceen sessie over cybercrime: Wat een cyberaanval werkelijk met je doet!

Onze werkomgeving digitaliseert in razendsnel tempo en daar maken criminelen graag gebruik van. Cybercriminaliteit blijft vaak onzichtbaar maar de gevolgen voor een bedrijf zijn enorm. Meer dan 20% van MKB Nederland heeft al te maken gehad met Cybercrime en 50% zit bij de hackers onder de knop, maar bijna niemand durft er open over te spreken. De schade reikt verder dan de financiële en operationele kant van het bedrijf. Daarover komt Xander Koppelmans vertellen.

Impact van wat cybercriminaliteit met uw bedrijf kan doen

Xander is al ruim 25 jaar ondernemer in de communicatiesector en levert vanuit zijn studio in Goed Fotografie, video, grafisch werk en communicatie advies. Hij werkt voor vele bedrijven en multinationals zoals Albert Heijn, Nutricia en Danone. Dan wordt zijn bedrijf ineens gehackt. Niemand is overstuur, want het bedrijf is immers goed georganiseerd en beveiligd, maar toch loopt het anders…

Wat is gebeurd en hoe had het voorkomen kunnen worden? Zijn er fouten gemaakt die u zeker niet maakt? Een aangrijpend kwetsbaar verhaal dat open en eerlijk aan u laat zien wat cybercriminaliteit met u en uw bedrijf kan doen.

Deze sessie is toegankelijk voor alle ondernemers uit Enkhuizen en vindt plaats op 14 maart in de Drom, Paktuinen 1 in Enkhuizen.

Programma en aanmelden

18:00-19.00: Inloop met daghap (ook vega)

19:00-20:30: Cyberspreker Xander Koppelmans

20:30-21:30: Netwerkborrel

U kunt zich aanmelden via:

OFE Ondernemerscafe – Thema Cybercrime | OFE (ondernemersfederatieenkhuizen.nl)