Terug naar het overzicht

Sport geeft een boost: ontdek het sportaanbod

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 15 tot en met 24 september 2023 om draait. We willen iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond en niveau inspireren en daarnaast sport toegankelijker maken voor mensen die normaal gesproken minder interesse hebben in sport. Enkhuizen grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten. Zo willen we samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren om (weer) te gaan sporten en sportief bewegen.

Sport geeft je een boost

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘sport geeft je een boost’. Alle inwoners van Enkhuizen kunnen tijdens de Nationale Sportweek en daarna kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten. Wilt u beginnen met sporten? Bent u op zoek naar een leuke, nieuwe sport? Er is veel aanbod in de gemeente.

Team Sportservice West-Friesland helpt met advies over aanbod, regelingen en mogelijkheden op het gebied van sport en bewegen. Vul de sportkeuzehulp in en vindt samen met de buurtsportcoach een leuke en passende sport in de buurt: jouw.teamsportservice.nl/west-friesland/sportkeuzehulp

Kijk op www.noordhollandactief.nl/woonplaats voor sportaanbod in de buurt, u kunt zich hier ook inschrijven voor kennismakingslessen en proeflessen.

Heeft u een beperking? Kijk dan op https://www.unieksporten.nl/

Een handig overzicht van de sportclubs in de gemeente vindt u hier: lokaaltotaal.nl/enkhuizen