Woo-verzoeken

Woo-verzoek over de reclame exploitatie in de gemeente Enkhuizen

Woo-verzoek waarbij de gemeente Enkhuizen is gevraagd om documenten openbaar te maken inzake de reclame exploitatie. Bij dit Woo-besluit is er 1 document deels openbaar gemaakt.

Woo-verzoek over de renovatie / sloop Bloemenbuurt in Enkhuizen

Het Woo-verzoek betreft alle documenten over de renovatie/ sloop Bloemenbuurt in de periode 1 juni 2027 tot en met 11 maart 2024. Documenten die eerder al openbaar zijn gemaakt worden niet opnieuw openbaar gemaakt. Bij dit besluit zijn 815 documenten deels openbaar gemaakt. Vanwege de omvang van het besluit, is het nog niet mogelijk om deze volledig te publiceren op onze website. U kunt via het webformulier op onze site (https://openformulieren.enkhuizen.nl/contactformulier/startpagina) documenten opvragen behorende bij dit Woo-besluit. Verwijs in uw verzoek naar het zaaknummer 319070 van het Woo-verzoek. U ontvangt alle documenten via onze beveiligde e-mail omgeving. Wij verstrekken deze documenten alleen digitaal. Vergeet daarom niet uw e-mail adres in te vullen in het webformulier.

Wob-verzoek met betrekking tot geitenhouderij te Enkhuizen

Wob-verzoek over alle stukken en alle correspondentie, intern en extern, met betrekking tot een geitenhouderij te Enkhuizen. In dit besluit zijn 181 documenten deels openbaar gemaakt. Vanwege de omvang van het besluit, is het nog niet mogelijk om deze volledig te publiceren op onze website. U kunt via het webformulier op onze site (https://openformulieren.enkhuizen.nl/contactformulier/startpagina) documenten opvragen behorende bij dit Woo-besluit. Verwijs in uw verzoek naar het zaaknummer 3046 van het Woo-verzoek. U ontvangt alle documenten via onze beveiligde e-mail omgeving. Wij verstrekken deze documenten alleen digitaal. Vergeet daarom niet uw e-mail adres in te vullen in het webformulier.

Woo-verzoek over de Bloemenbuurt deelbesluit 2

Woo-verzoek over de totstandkoming van de wijkvernieuwingsplannen voor de Bloemenbuurt fase 1 en de fases 2 —4 over de periode 2016 tot en met 10 oktober 2023. In dit besluit zijn 150 documenten deels openbaar gemaakt. Vanwege de omvang van het besluit, is het nog niet mogelijk om deze volledig te publiceren op onze website. U kunt via het webformulier op onze site (https://openformulieren.enkhuizen.nl/contactformulier/startpagina) documenten opvragen behorende bij dit Woo-besluit. Verwijs in uw verzoek naar het zaaknummer 209707 van het Woo-verzoek. U ontvangt alle documenten via onze beveiligde e-mail omgeving. Wij verstrekken deze documenten alleen digitaal. Vergeet daarom niet uw e-mail adres in te vullen in het webformulier.

Woo-verzoek over de Bloemenbuurt deelbesluit 1

Woo-verzoek over de totstandkoming van de wijkvernieuwingsplannen voor de Bloemenbuurt fase 1 en de fases 2 —4 over de periode 2016 tot en met 10 oktober 2023. In dit besluit zijn 119 documenten deels openbaar gemaakt. Vanwege de omvang van het besluit, is het nog niet mogelijk om deze volledig te publiceren op onze website. U kunt via het webformulier op onze site (https://openformulieren.enkhuizen.nl/contactformulier/startpagina) documenten opvragen behorende bij dit Woo-besluit. Verwijs in uw verzoek naar het zaaknummer 209707 van het Woo-verzoek. U ontvangt alle documenten via onze beveiligde e-mail omgeving. Wij verstrekken deze documenten alleen digitaal. Vergeet daarom niet uw e-mail adres in te vullen in het webformulier.

Meer informatie over het indienen van een Woo-verzoek vindt u op de pagina Woo-verzoek indienen.