Nieuwsoverzicht

Rioolwerkzaamheden Seyndersloot

Van 17 tot en met 19 december zijn er werkzaamheden aan het riool tussen Seyndersloot 7 en 9. De rioolbuis die in de sloot ligt wordt verstevigd.

Bedrijfscontroles door gemeente

Van 14 december 2018 tot eind maart 2019 gaan wij in Enkhuizen gebouwen bezoeken om gegevens van het pand te controleren.

Burgemeester Eduard van Zuijlen plant resistente Iep

Op zaterdag 8 december heeft burgemeester Eduard van Zuijlen een resistente Iep geplant langs de Vesting. Deze boom is de laatste van de 27 Iepen die vorige week terug geplant zijn.

Nieuwe kademuur langs de Dijk

Er wordt hard gewerkt aan het vervangen van de kademuur in het dijkgrachtje langs de Dijk. De muur is slecht zodat wij een deel moeten vervangen.

Parkeervergunning 2019

Vanaf 1 februari 2019 heeft u de nieuwe parkeervergunning voor 2019 nodig. Binnenkort worden alle inwoners van de binnenstad hierover geïnformeerd.

Duikopleidingscentrum BCO geopend

Wethouder Esther Heutink opende gister het nieuwe opleidingscentrum voor duikers op het Voorland (Krabbersplaat) in Enkhuizen.

Afsluiting i.v.m. Enkhuizen bij Kaarslicht (Lichtjesavond)

Op 15 december 2018, tussen 19.00 uur en 21.30 uur, is de route Breedstraat - Bocht - Dijk - Sint.Janstraat - Torenstraat - Zuiderkerkstraat - Nieuwstraat - Zuider Havendijk afgesloten voor alle verkeer vanwege evenement Enkhuizen bij Kaarslicht (lichtjesavond).

Onderhoudskalender voor een veilige en gezonde woning

Het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket heeft een onderhoudskalender opgesteld, die per maand aangeeft welk onderhoud er nodig is.

Het Mozaïek wint de touwtje spring challenge

Tijdens de Nationale Sportweek in september organiseerde Team Sportservice West-Friesland voor alle basisscholen de touwtje spring challenge. Groep 7 van Het Mozaïek heeft gewonnen en heeft afgelopen week de 1e prijs in ontvangst genomen.

Themabijeenkomst - BTW vrijstelling voor sportverenigingen

Team Sportservice West-Friesland organiseert op 10 december een thema avond over de compensatie voor sportverenigingen.
Abonneren op