Nieuwsoverzicht

Stadssleutel overgedragen aan Prins Carnaval

Burgemeester Eduard van Zuijlen heeft op 22 februari symbolisch de stadssleutel van Enkhuizen aan Prins Carnaval overhandigd.

Stichting Marketing Enkhuizen: kom jij het team versterken?

Trots op Enkhuizen en Westfriesland? Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Sassluis drooggezet voor inspectie

Van maandag 17 februari t/m maandag 2 maart wordt de Sassluis geïnspecteerd door Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Tauw-Friso Civiel.

Gedichtenavond in het stadhuis

Op maandagavond 24 februari staat de tentoonstelling 'West-Friesland in de Tweede Wereldoorlog' in het teken van gedichten en muziek.

NH Catering & Events group verzorgt Westfries diner VNG Jaarcongres

Met een aanbesteding bestaande uit twee rondes is NH Catering & Events group uit de bus gekomen als partij die de gasten de regio Westfriesland laat proeven en beleven.

Fitheidstest 65+ en beweegmarkt Enkhuizen geslaagd

Ruim 100 geïnteresseerden kwamen langs om zich te laten informeren.

Internationale vrouwendag

Op zondag 8 maart is het Internationale vrouwendag. De gemeente nodigt vrouwelijke ondernemers in Enkhuizen uit voor een lunch in het stadhuis.

Duurzaamheid: Enkhuizen heeft het! (3/3)

Cinema Enkhuizen organiseert samen met de gemeente Enkhuizen op woensdag 26 februari de laatste avond in het drieluik Duurzaamheid, Enkhuizen heeft het!

Bedrijfsbezoek Multicopy

Op dinsdag 11 februari hebben burgemeester van Zuijlen en wethouder Economische Zaken Heutink-Wenderich een bedrijfsbezoek gebracht bij Multicopy The Communication Company.

Expositie Veterans view

Van 2 tot 27 maart komt de expositie 'veterans view' naar Enkhuizen.
Abonneren op RSS-feed