Nieuwsoverzicht

Afvalpilot voor gft scheiden van start

Waarschijnlijk heeft u ze al gezien, de nieuwe bovengrondse gft containers in de wijk ten oosten van de Zuider Havendijk.

Burgemeester Baas bezoekt Enkhuizen samen met burgemeester van Beek

Burgemeester van Beek heeft vorige week door burgemeester Baas een rondleiding gekregen door Enkhuizen.

Wegwerkzaamheden N23 bij Florasingel Bovenkarspel

Voor het afbouwen van de turborotonde ten behoeve van de N23 zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van de Florasingel/ N506 van vrijdag 17 februari 20.00 uur tot vrijdag 24 februari 19:00 uur.

Plannen Recreatieoord Enkhuizer Zand gepresenteerd

De Ontwikkeling Enkhuizer Zand BV (OREZ) heeft haar plannen voor het recreatiegebied gepresenteerd.

Parkeervergunning 2017

Let op: heeft u al een parkeervergunning voor 2017 aangevraagd?

Nationale Voorleesdagen 2017

Deze ochtend las wethouder Klaas Kok voor aan de peuters van de kinderdagverblijf Villa Harlekijn. Tegelijkertijd las burgemeester Jan Baas voor aan de peuters van peuterspeelzaal Berend Botje.

Enigmahuis opent 1 februari

Wordt uw geheugen minder, weet u het even niet meer? Voelt u zich alleen of bent u (toekomstig) mantelzorger? Vanaf februari 2017 kunt u terecht bij het Enigmahuis.

Pilot afvalscheiding in binnenstad Enkhuizen

Per 7 februari worden er ten oosten van de Zuider Havendijk negen containers in deze wijk geplaatst waar groente-, fruit- en etensresten in kunnen worden weggegooid.

Uitslag loterij kerstboominzameling

Woensdag 11 januari hebben heel veel kinderen hun best gedaan kerstbomen te verzamelen. Wethouder Wijnne trok ’s middags de winnende lotnummers van de kerstboominzamelactie.

Renovatie kop van Zuider Havendijk van start

De kademuur op de kop van de Zuider Havendijk wordt hersteld. De gemeenteraad heeft hiervoor extra budget beschikbaar gesteld. Het plan is om in maart te starten met de werkzaamheden.
Abonneren op