Nieuwsoverzicht

Online jongerenevent over vrijwilligerswerk; doe jij mee?!

Tijdens het online-event ‘JWF in Actie LIVE’ op donderdagavond 10 december van 19.00 tot 20.30 uur inspireren, enthousiasmeren en informeren jongeren tussen 13 en 30 jaar uit Westfriesland elkaar over het doen van vrijwilligerswerk.

Aangepaste openingstijden kerst en oud&nieuw

In december en januari zijn er aangepaste openingstijden.

Gratis adviesgesprek voor inwoners met eigen huis

De zeven Westfriese gemeenten bieden hun inwoners een gratis telefonisch adviesgesprek aan over energiebesparende maatregelen voor hun eigen woning.

Verwijderen buxus begraafplaats

De gemeente gaat vanaf 1 januari 2021 dode buxusplanten op de gemeentelijke begraafplaats verwijderen. De planten zijn aangetast door de rups van de buxusmot.

Een afspraak maken bij de gemeente kost geen geld

We horen de laatste tijd steeds vaker dat inwoners gebruik maken van de diensten van een commerciële partij die tegen betaling een afspraak voor u regelt bij de gemeente. Dit is niet nodig: een afspraak maken bij de gemeente kost geen geld.

Pieten in opleiding bij Team Sportservice

Om een échte piet te worden is het handig als je vroeg begint met het leren van de kneepjes van het vak.

Teststraat Bovenkarspel open

Met de opening van de teststraat kunnen inwoners uit (oostelijk) West-Friesland zich dichtbij huis laten testen.

Gratis adviesgesprek verduurzamen eigen woning

De zeven Westfriese gemeenten bieden hun inwoners een gratis telefonisch adviesgesprek aan over energiebesparende maatregelen voor hun eigen woning.

Stembureauleden gezocht

Op woensdag 17 maart 2021 zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die op deze dag (en mogelijk ook op 15 en 16 maart) willen helpen op een stembureau in de gemeente Enkhuizen.

100 culturele instellingen krijgen steun van provincie en gemeenten

De provincie Noord-Holland heeft een noodfonds ingesteld voor vitale, regionale culturele instellingen die in acute financiële problemen verkeren door de maatregelen tegen Covid-19.

Pagina's

Abonneren op RSS-feed