JOGG Enkhuizen

Enkhuizen is JOGG-gemeente. JOGG staat voor Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst. Het is een methode om het leven van kinderen en jongeren gezonder te maken. De JOGG-aanpak is van en voor iedereen: de buurt, scholen, kinderopvang, bedrijven, het lokale bestuur, kinderen én hun ouders.

Met JOGG zetten we ons in om de fysieke en sociale leefomgeving voor onze kinderen gezonder te maken. Denk aan gezond eten, genoeg water drinken, voldoende beweging en een goede nachtrust. In Enkhuizen staan kinderen van -9 maanden tot 4 jaar centraal. Ook hun ouders, opa’s en oma’s en
de plekken waar kinderen vaak komen worden hierbij betrokken. Samen maken we gezond gewoon!

De gemeente werkt voor de JOGG-aanpak samen met Team Sportservice West-Friesland. Fleur de Wit is de JOGG-regisseur voor Enkhuizen. Zij werkt samen met lokale partijen zoals het consultatiebureau, kinderdagverblijven, sportverenigingen en bedrijven om een gezondere leefomgeving te creëren. Als regisseur is ze het spin in het web. Ze helpt het netwerk door te adviseren, ondersteunen en te verbinden.

Fleur de Wit

Wilt u meer weten over de activiteiten van JOGG? Neem dan een kijkje op de Facebook-pagina van Team Sportservice West-Friesland of neem per e-mail contact op met Fleur de Wit van Team Sportservice. Telefonisch kan ook via (0229) 28 77 00.